Praktische Informatie

e-learning webinar: Coronavirus: Preventie & Behandeling

Het verloop van de ziekte die volgt op besmetting met het coronavirus, COVID-19, is grillig en hangt samen met de gezondheidstoestand van de patiënt. Het lijkt er op dat zelfs als er op het eerste gezicht geen duidelijke onderliggende oorzaak is, de ziekte toch ernstige sporen kan achterlaten en het herstel soms zeer traag verloopt. We bespreken in dit e-learning webinar welke invloed je als therapeut hebt op het risico tot besmetting en de ernst van het verloop.

Preventie is namelijk belangrijker dan ooit. Maar ook indien een besmetting zich toch voordoet, is het van groot belang het virus zo snel mogelijk te verslaan. We bieden je in dit praktische webinar aan de hand van de laatste inzichten voor behandelaars van alle niveaus een behandelplan voor preventie en interventie. 

Deze e-learning biedt:

 • inzicht in hoe het coronavirus ons lichaam binnendringt en zich in ons lichaam verspreidt; 
 • preventieve maatregelen om te zorgen dat we beter bestand zijn tegen een besmetting met het Coronavirus;
 • een praktisch behandelplan dat je direct curatief kunt inzetten bij een opgelopen besmetting om het virus zo snel mogelijk te verslaan.

Deze e-learning is bedoeld voor:

Deze workshop is bedoeld voor alle gezondheidsprofessionals (therapeuten en (huis)artsen) die zich vinden in de missie de negatieve gezondheidsgevolgen van besmetting met het Coronavirus te verminderen middels preventie en natuurlijke interventies (leefstijl, voeding en suppletie). Als behandelaar kan je het verschil maken. 

Eerder corona-cursussen gevolgd bij Natura Foundation?

Natura Foundation was één van de eersten die therapeuten heeft geholpen met de behandeling van cliënten met het Coronavirus. We hebben inmiddels lovende reacties van de therapeuten en hun clienten ontvangen, en ervaren de toenemende behoefte aan aanvullende kennis.

Dit webinar is onze meest recente update van de preventieve en curatieve maatregelen rondom COVID. De e-learning is praktisch en meteen toepasbaar in de praktijk. Heb je interesse in de behandeling van restklachten en Long Covid, dan kan je eveneens deelnemen aan e-learning workshop Long Covid: een effectief behandelplan.

 

Praktische informatie

 • e-learning: Dit webinar is een e-learning programma. Met e-learning volg je de cursus online op het moment dat jou past. Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving met videomateriaal en de inhoudelijke presentatie. Na je aanmelding heb je 6 weken toegang tot dit materiaal. Binnen deze periode start, pauzeer en vervolg je het webinar op jouw moment.
 • Duur: 1,5 uur
 • Prijs: € 15,00 exclusief btw

Docenten

"Niets is wat het lijkt! Denk voor jezelf en laat je niet misleiden. Kijk verder dan je neus lang is, maar zoek het ook niet te ver. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat geldt voor veel dingen, maar vooral ook voor gezondheid."

Klik hier voor meer informatie over Fien Demeulemeester

Fien Demeulemeester

Datum en locatie

Datum en locatie

Donderdag 21-07-2022

Locatie(s)

Online leeromgeving
, Online leeromgeving

Accreditatie

Accreditaties

 • MBOG: Accreditatie is aangevraagd

 • KTNO: Accreditatie is aangevraagd

 • BBOW: Accreditatie is aangevraagd

 • NWP: Accreditatie is aangevraagd

 • LVNT: Accreditatie is aangevraagd